Biletul Redactiei COTA 5.13 » 08 Octombrie 2022



Dragi urmaritori, redactia Cota2.ro va publica in fiecare zi ”BILETUL REDACTIEI”. La acest bilet va contribui fiecare tipster din redactia noastra cu cate un pont si o scurta analiza a partidei.

Cotele acestui bilet sunt luate din oferta BETANO!

  • Catalin Mihalache - Coventry vs Burnley - (17:00)
  • Pont: X2 (1.42)

Coventry e ultima in Championship, cu doar 7 puncte acumulate in primele 9 etape. Burnley se claseaza in acest moment pe pozitia a 5-a, iar in acest sezon are ca obiectiv promovarea. Burnley e neinvinsa in ultimele trei meciuri directe, deznodamant intalnit si in ultimele 5 partide ale acestora, disputate pe teren strain. Coventry a pierdut 4 din ultimele 5 meciuri, iar partida de astazi se anunta a fi una extrem de dificila. Conform acestor aspecte, Burnley are prima sansa la victorie si cel mai probabil va pleca cu cel putin un punct de pe ”Coventry Building Society Arena”.

  • Tipster Tenis - Reims vs PSG - (22:00)
  • Pont: 2 (1.40)

Cu Messi in formă bună, PSG nu poate avea emoții la Reims, formația cu cea mai slabă defensivă din Ligue 1. În ultimele 6 partide directe parizienii s-au impus de fiecare dată, golaverajul fiind 17-0.

💰💰💰52 de Lei FreeBet FĂRĂ DEPUNERE la înregistrare pe BETANO! Click AICI!

  • Catalin Oprea - Rapid vs FC Botosani - (21:30)
  • Pont: 1X & Sub 3.5 goluri (1.47)

Giuleștenii vor să-și revină repede din șocul eșecului din ultima rundă, când au pierdut la codașa SuperLigii. Rapidistii sunt pe locul 2, cu 24 de puncte din 12 etape, la trei lungimi în spatele liderului Farul.  Aparent, ei au o șansă mare să rămână cel puțin pe această poziție, vizitatorii de maine fiind abia pe 12, cu 13 puncte, și într-o formă destul de slabă. În sezonul trecut, bucureștenii au învins în Moldova cu 2-0, dar în retur au scos doar un 1-1, acasă, contra botoșănenilor. Apoi, în ”play-out”, în primul joc oficial din noua arenă, Rapid a învins clar, cu 3-0. Oaspeții de maine au una din cele mai slabe apărări, cu 17 goluri, dar este de subliniat că șapte dintre ele au fost primite în confruntarea cu Sepsi. Prin urmare,ma astept ca Rapid sa faca un joc bun,avand si avantajul propriului teren si voi lua ca pronostic un pariu combo.

  • Gabriel Prigoreanu - Newcastle vs Brentford - (17:00)
  • Pont: Newcastle DNB (1.32)

Fara Isak in atac din cauza accidentarii, Newcastle a fost in forma maxima pe terenul celor de la Fulham, unde s-au impus detasat cu 1-4 si se afla la doar 2 puncte de top 5. De partea cealalta, Brentford este fara gol marcat dupa victoria uriasa pe teren propriu cu Leicester. Oaspetii au o medie de 1.5 goluri incasate/ meci in actualul sezon din Premier League si cred ca vor avea un meci extrem de dificil in fata unei echipe condusa in continuare in teren de playmakerul Saint-Maximin A.

  • Mihai Gabriel - Atletico Madrid vs Girona - (17:15)
  • Pont: Atletico Madrid castiga minim o repriza (1.33)

Atletico Madrid e abia pe 6 in LaLiga, la 6 puncte distanta de Barcelona si Real Madrid. Meciul contra Gironei e unul foarte important mai ales ca acestia vin dupa o infrangere oarecum surprinzatoare in UEFA Champions League contra lui Brugge. Girona are 4 infrangeri in ultimele 5 deplasari, in timp ce Atletico a castigat doua din ultimele trei meciuri de pe propriul teren. In ultimele 3 meciuri de pe teren propriu, Atletico i-a marcat de fiecare data Gironei, iar in doua dintre acestea au castigat minim o repriza. Astept un astfel de deznodamant si in aceasta dupa-amiaza.

DESCHIDE AICI un cont nou la BETANO si profita de un BONUS de 100% la PRIMA DEPUNERE pana la 500 LEI

BILETUL REDACTIEI - COTA 5.13

  • Coventry vs Burnley - X2 (1.42)
  • Reims vs PSG - 2 (1.40)
  • Rapid vs FC Botosani - 1X & Sub 3.5 goluri (1.47)
  • Newcastle vs Brentford - Newcastle DNB (1.32)
  • Atletico Madrid vs Girona - Atletico Madrid castiga minim o repriza (1.33)

Încasează 52 RON Fără Depunere




Articole similare