BILETUL REDACTIEI COTA 10.51 » 31 Martie 2024

Dragi urmaritori, redactia Cota2.ro va publica in fiecare week-end ”BILETUL REDACTIEI”! La acest bilet va contribui fiecare tipster din redactia noastra cu cate un pont si o scurta analiza a partidei.

Cotele acestui bilet sunt luate din oferta SUPERBET!

  • Catalin Mihalache - Feyenoord vs Utrecht 
  • Pont: 1-3 goluri in fiecare repriza (1.75)

Cu 8 etape inainte de finalul sezonului in Eredivisie, Feyenoord ocupa pozitia secunda, la 10 puncte distanta fata de PSV, in timp ce Utrecht se claseaza pe pozitia a 8-a, ultima care asigura prezenta in Play-Off-ul pentru UEFA Conference League. Ambele echipe vic doua doua succese in ultimele doua meciuri, iar in confruntarile directe golurile au fost intr-un numar extrem de mare. In ultimele 6 meciuri directe au marcat ambele formatii, iar in 5 dintre acestea, tabela s-a modificat de cel putin trei ori. In partida tur, Feyenoord s-a impus cu scorul de 5-1, marcandu-se cate trei goluri in fiecare repriza.

  • FotbalTop - Liverpool vs Brighton
  • Pont: 1 (1.40)

”Cormoranii” ocupa in acest moment prima pozitie in ierarhia din Anglia, fiind la egalitate de puncte cu Arsenal, una dintre contracandidatele la trofeu. Trupa lui Klopp are o singura optiune in partida cu Brighton, mai ales ca ”tunarii” vor intalni Manchester City, ocupanta locului trei, echipa care are cu doar un punct mai putin decat cele doua formatii. ”Pescarusii” vin dupa doua victorii cu 1-0 si chiar daca in ultimele trei meciuri contra lui Liverpool au reusit sa scape fara infrangere, consider ca acest lucru nu se va mai repeta, tinand cont de importanta punctelor pentru echipa gazda, de valoarea loturilor, dar si de faptul ca se joaca pe ”Anfield”.

DESCHIDE AICI un cont nou la SUPERBET si primesti un BONUS de 500 RON din partea casei la primele 3 depuneri

  • Bet Factor - Stuttgart vs Heidenheim
  • Pont: Peste 2.5 goluri (1.42)

Una dintre revelatiile acest sezon de Bundesliga este Stuttgart, formatie care, cu 8 etape inainte de finalul sezonului, ocupa o pozitie care asigura participarea in grupele UEFA Champions League, in sezonul viitor. Adversara ”svabilor” din aceasta etapa este Heidenheim, formatie in fata careia are de luat o revansa dupa infrangerea suferita in tur, scor 0-2, meci in care trupa lui Hoeness irosea o lovitura de la 11 metri. Stuttgart are o medie de 2.85 goluri marcate per meci in jocurile de pe teren propriu, iar in deplasarile celor de la Heidenheim se inregistreaza, in medie, 2.92 goluri marcate per meci. Tinand cont de forma slaba a oaspetilor, anticipez un meci cu foarte multe reusite.

  • Mihai Gabriel - Farul Constanta vs FCSB
  • Pont: GG sau 3+ (1.60)

Cele doua formatii au debutat cu victorii in Play-Off, contra celor de la Rapid Bucuresti, respectiv Sepsi OSK. Chiar daca pornesc usor favoriti in acest meci, cei de la FCSB nu au deloc o partida simpla, mai ales dupa jocul aratat de trupa lui Hagi pe ”Giulesti”. Liderul din Superliga a jucat economicos in partida cu echipa din Sfantu Gheorghe, iar cu o noua reprezentatie de acest gen nu stiu daca vor aduna punct sau puncte. ”Ros-albastrii” sufera in defensiva, tinand cont ca in ultimele 5 etape au incasat numai putin de 8 goluri, iar in ultimele 6 jocuri cu Farul au scapat doar o singura data fara gol primit. Anticipez goluri in ambele porti, mai ales ca un astfel de deznodamant l-am intalnit atat in tur, cat si in 5 din ultimele 6 meciuri directe.

  • Cristopher - Manchester City vs Arsenal
  • Pont: GG sau 3+ (1.42)

Aflate in lupta directa pentru suprematie in cel mai tare campionat din lume, Arsenal si Manchester City trec printr-o forma excelenta, ambele ajungand si pana in faza sferturilor de finala ale UEFA Champions League, acolo unde vor intalni adversari extrem de dificili precum Real Madrid sau Bayern Munchen. Manchester City a marcat cel putin un gol in toate meciurile de pe teren propriu, din acest sezon de Premier League, in care a inregistrat o medie de 2.43 goluri reusite per meci. De partea cealalta, Arsenal a punctat in 86% din deplasarile acestei editii, inregistrand o medie de 2.43 goluri marcate per meci. 

  • Tipster Tenis - Eisenach vs Magdeburg
  • Pont: 2 Pauza / 2 Final (1.33)

Campioana din urma cu doua sezoane si vicecampioana en-titre, Magdeburg nu are voie sa faca pasi gresiti in lupta pentru trofeu, mai ales impotriva celor de la Eisenbach, echipa clasata in acest moment pe pozitia a 16-a. Oaspetii se afla la un singur punct distanta de liderul Fuchse Berlin, insa in acest moment au cu un singur meci mai putin disputat decat acestia. Magdeburg s-a impus in 15 din ultimele 16 emciuri jucate in toate competitiile, inclusiv in ultimele 6 dispute contra lui Eisenbach. Diferenta dintre cele doua formatii este uriasa si e greu de crezut ca putem asista la vreo surpriza. 

BONUS 500 de RON din SUPERBET la primele 3 depuneri

BILETUL REDACTIEI - COTA: 10.51

  • Feyenoord vs Utrecht - 1-3 goluri in fiecare repriza (1.75)
  • Liverpool vs Brighton - 1 (1.40)
  • Stuttgart vs Heidenheim - Peste 2.5 goluri (1.42)
  • Farul Constanta vs FCSB - GG sau 3+ (1.60)
  • Manchester City vs Arsenal - GG sau 3+ (1.42)
  • Eisenach vs Magdeburg - 2 Pauza / 2 Final (1.33)

Înregistrează-te AICI la SUPERBET




Articole similare