Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 1.66

Superbet

,,Bani pe Jos’’ - Pariul 5 si Pariul 6

Slovacia - Ucraina se joaca azi, de la 16:00, pe stadionul Merkur Spiel-Arena din Dusserldorf , fiind al treilea meci din Grupa E, grupa din care face parte si Romania.

cota2.ro

In primul joc Slovacia a realizat probabil cea mai mare surpriza de pana acum a turneului, reusind sa se impuna in fata Belgiei cu 1-0. Dupa meciul din prima etapa Slovacia ar mai avea nevoie de un punct pentru a obtine calificarea in optimi, o sansa imensa pentru Slovacia ca sa-si egaleze cea mai buna performanta la un campionat european. In 2016  a reusit sa treaca mai departe dintr-o grupa din care au mai facut parte Tara Galilor , Anglia si Rusia. Slovacia a terminat atunci pe locul al treilea cu 4 puncte, fiind echipa de pe locul 3 cu cea mai buna performanta. In optimi Slovacia a fost eliminata de catre Germania , scor 3-0.

Ucraina a avut un debut cu stangul la EURO, pierzand categoric in fata Romaniei. Ca sa pastreze sanse la calificare, Ucraina ar avea nevoie de un success in acest meci. Fiind o miza mare pentru ambele echipe ma astept sa fie un meci mai dur in unele momente si pe final cu ceva trageri de timp in functie de interesul de moment.

Pronosticul meu pentru acest meci: total cartonase peste 2.5

Polonia - Austria se joaca azi, de la 19:00, pe stadionul Olympiastadion din Berlin , fiind al treilea meci din Grupa D, grupa din care mai fac parte Olanda si Franta.

Ambele echipe vin dupa o infrangere in primul meci, Polonia fiind invinsa de catre Olanda, scor 2-1, in timp ce Austria a pierdut in fata Frantei, scor 1-0. Pentru a avea sanse reale la calificare in ultima etapa , oricare dintre cele doua echipe ar avea nevoie de o victorie astazi . Un punct nu prea ar ajuta cu adevarat pe nimeni, de aceea ma astept si aici la un meci mai tensionat si care sa genereze cartonase.

Pronosticul meu pentru acest meci: total cartonase peste 2.5


 

 

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Slovacia vs Ucraina
Pronostic:
peste 2.5 cartonase
Cota
1.28
Polonia vs Austria
Pronostic:
peste 2.5 cartonase
Cota
1.30
Cota finala: 1.66
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro