Ponturi Pariuri Fotbal Breidablik vs Akureyri

Superbet

 

,,Bani pe Jos’’ - Pariul 4

cota2.ro

Breidablik - Akureyri se joaca azi, de la 22:15, intr-un meci din campionatul Islandei, pe stadionul Kopavogsvollur.

In sezonul trecut Breidablik a terminat competitia pe locul 4 , loc de Conference League, in timp ce Akureyri a terminat pe locul 7.

In acest sezon dupa 10 etape disputate cele doua echipe se afla pe pozitii diametral opuse, Breidablik este pe locul al doilea in timp ce Akureyri se afla pe ultima pozitie.

Breidablik este o echipa de traditie in Islanda , obisnuita cu primele pozitii si cu participari in cupele europene. Dupa 10 etape jucate in acest sezon Breidablik are urmatoarea linie de clasament: 7 victorii , 1 egal si 2 infrangeri, cu un golaveraj de 24-12. Principalii marcatori ai echipei in acest sezon sunt Svanthorsson J. cu 5 goluri marcate, Einarsson V. & Bjarnason A. cu cate 3 goluri marcate fiecare si Stokke B. & Thorvaldsson I. cu cate 2 goluri marcate. Breidablik a marcat in toate cele 10 etape jucate in acest sezon , iar in 8 dintre aceste meciuri a marcat doua sau mai mult de doua goluri. Singurele meciuri in care a marcat cate un singur gol au fost cele cu liderul Vikingur Reykjavik.

Akureyri a jucat pana in acest moment noua jocuri si are urmatoarea linie de clasament: 1 victorie , 2 egaluri si 6 infrangeri, cu un golaveraj de 13-23. Akureyri a primit gol in fiecare meci din cele noua jucate in campionat , iar in 6 dintre acestea a primit doua sau mai mult de doua goluri . In sezonul trecut cele doua echipe s-au intalnit de 3 ori. Breidablik a castigat meciul jucat pe teren propriu cu scorul de 2-0 si a terminat la egalitate , scor 1-1 , meciul jucat pe terenul celor de la Akureyri. Al treilea meci a fost in semifinalele cupei, meci jucat pe terenul celor de la Akureyri si terminat la egalitate , scor 2-2 dupa 90 de minute. In prelungiri a reusit fiecare echipa sa mai marcheze odata , ajungandu-se astfel la penalty-uri unde s-au impus cei de la Akureyri.

Pronosticul meu pentru acest meci: total goluri Breidablik peste 1.5

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Breidablik vs Akureyri
Pronostic:
total goluri Breidablik peste 1.5
Cota
1.33
Cota finala: 1.33
Profit: 1.32
Stake: 4
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro