Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 2.51

BETANO

Vin si azi cu un bilet la o cotă frumoasă, format din 3 partide de la turneele de iarbă premergătoare Wimbledon. Vedeți mai jos despre ce este vorba. 

Matteo Berrettini își continuă cariera plină de probleme medicale și a revenit la timp pentru suprafața sa favorită si anume iarba. Italianul are procentaje incredibile pe această suprafață, pe care a câștigat 81 % din meciurile disputate in intreaga carieră, ajungând chiar în finală la Wimbledon în urma cu 3 ani. Matteo are unul dintre cele mai puternice servicii din circuit, prin care își creează un avantaj mare încă din start, câștigând multe puncte ușoare. Aici vine după finala pierdută dramatic contra lui Draper la Stuttgart și este evident favorit la fazele finale. Michelsen a apărut în circuit relativ recent, chiar pe iarbă, jucând finala la Newport la doar 18 ani. El poate creste, însă la acest moment nu îl vad să reziste jocului în forță prestat de italian.

cota2.ro

Tot la Halle avem meciul dintre doi giganti, Eubanks din SUA urmând să joace cu campionul en-titre Alexander Bublik. Kazahul este fără îndoială jucătorul mai talentat, iar dacă va trata serios partida nu îl vad să aibă probleme. Bublik s-a retras de la turneul precedent, Stuttgart, tocmai pentru a fi odihnit și la capacitate maxima în lupta pentru apărarea trofeului. Pe lângă serviciul impresionant cu care câștigă multe puncte ușoare, el are în repertoriu și multe scurte, cu care își înnebunește practic adversarii, în special cei greoi, asa cum este și cazul lui Eubanks.

Încheiem cu un pronostic de la Berlin, acolo unde Vondrousova o întâlnește pe Kalinskaya. Marketa este campioana de la Wimbledon si conform rezultatelor, cea mai bună jucătoare pe iarbă din circuit. Ea are 8 victorii consecutive pe această suprafață și desi sunt șanse minime să își păstreze trofeul, este de luat in calcul și anul acesta pentru fazele finale la cel de-al 3-lea turneu de mare șlem al alunului. Aici în primul tur a trecut ușor de Masarova, iar azi întâlnește una dintre jucătoarele în vogă în acest moment, rusoaica Kalinskaya. Anna a jucat însă foarte puțin pe iarbă în carieră, iar în primul sau meci pe această suprafață din ultimii 2 ani, a trecut greu de Hibino. Cred ca bookmakerii au supraevaluat aici cota pe Vondrousova.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Matteo Berrettini vs Alex Michelsen
Pronostic:
Matteo Berrettini - 2.5 game-uri
Cota
1.60
Christopher Eubanks vs Alexander Bublik
Pronostic:
Alexander Bublik -1.5 game-uri
Cota
1.57
Marketa Vondrousova vs Anna Kalinskaya
Pronostic:
Victorie Vondrousova
Cota
1.00
Cota finala: 2.51
Profit: -8.00
Stake: 8
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro