Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 1.39

Superbet

,,Bani pe Jos’’ - Pariul 2

Belgia - Slovacia se joaca azi, de la 19:00, pe stadionul Deutsche Bank Park din Frankfurt, fiind al doilea meci din Grupa E, din care face parte si Romania.

cota2.ro

In calificarile pentru EURO Belgia a facut parte din grupa F, unde a terminat pe prima pozitie, fara infrangere ( 6 victorii, 2 egaluri ). Cele doua egaluri fiind cu Suedia si Austria, ambele pe teren propriu si terminate cu acelasi scor 1-1. Din grupa au mai facut parte: Austria, Suedia, Azerbaijan si Estonia. In grupa de calificare belgienii au avut un golaveraj de 22-4.

In ultimele două amicale dinaintea turneului final, Belgia a invins Muntenegru, scor 2-0 si Luxemburg, scor 3-0. Cu Lukaku, Trossard si De Bruyne in mare forma, Belgia este favorita la castigarea grupei.

In calificarile pentru EURO Slovacia a facut parte din grupa J, unde a terminat pe locul al doilea, ( 7 victorii, 1 egal si 2 infrangeri). Din grupa au mai facut parte: Portugalia, Luxemburg, Islanda si Bosnia si Liechtenstein. Slovacia a avut in grupa de calficare un golaveraj de 17-8, cele doua infrangeri fiind in fata Portugaliei .

In ultimele două amicale dinaintea turneului final, Slovacia a invins San Marino, scor 4-0 si Tara Galilor, scor 4-0.

Pronosticul meu pentru acest meci este: Slovacia marcheaza sub 1.5 goluri.

Austria - Franta se joaca azi, de la 22:00, in al doilea meci din Grupa D, pe stadionul Merkur Spiel-Arena din Dusseldorf.

In calificarile pentru EURO Franta a facut parte din grupa B, unde a terminat pe prima pozitie, fara infrangere ( 7 victorii si 1 egal ). Din grupa au mai facut parte: Olanda, Grecia, Irlanda si Gibraltar. In grupa de calificare francezii au avut un golaveraj de 29-3, singurul egal a fost in ultima etapa in deplasarea din Grecia, scor 2-2.

In ultimele amicale dinaintea turneului final, Franta a invins Luxemburg, scor 3-0 si a terminat la egalitate 0-0 cu Canada.

In calificarile pentru EURO Austria  a facut parte din grupa F, unde a terminat pe locul al doilea ( 6 victorii. 1 infrangere si 1 egal ). Din grupa au mai facut parte: Belgia, Suedia, Azerbaijan si Estonia. In grupa de calificare Austria a avut un golaveraj de 17-7.

In ultimele amicale dinaintea turneului final, Austria a invins Serbia, scor 2-1 si a terminat la egalitate 1-1 cu Elvetia.

Pronosticul meu pentru acest meci: Franta castiga sau face egal – X2

 


Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Belgia vs Slovacia
Pronostic:
total goluri Slovacia sub 1.5
Cota
1.20
Austria vs Franta
Pronostic:
Franta castiga sau face egal -X2
Cota
1.16
Cota finala: 1.39
Profit: 0.78
Stake: 2
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro