Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 1.89

UNIBET

Stefano Napolitano il are ca adversar pe Adrian Mannarino in primul tur al turneului de tenis de la Hertogenbosch.

Stefano Napolitano a venit din calificari si abia daca a jucat cateva meciuri pe iarba in cariera lui.

cota2.ro

Lui Adrian Mannarino ii place sa joace pe iarba. Jucatorul francez a avut un sezon slab pe zgura, dar el a dovedit in trecut ca rezultatele slabe de pe zgura nu au impact asupra performantelor lui pe iarba. Chiar si anul trecut, dupa ce a pierdut 8 din cele 10 meciuri jucate pe zgura, a avut un sezon foarte bun pe iarba, cu un bilant de 12-4, care a inclus o finala jucata la Mallorca si un titlu castigat la Newport.

Dintre toate turneele jucate pe iarba, se pare ca la Hertogenbosch ii place cel mai mult. Aici a castigat primul sau titlu ATP, si de cinci ori a ajuns cel putin pana in sferturile de finala, inclusiv anul trecut.

Stefano Napolitano a avut un sezon destul de bun pana acum pe hard si zgura, dar la nivelul Challenger, unde a castigat doua turnee, si a ajuns acum la numarul 125 in lume.

Ramane de vazut insa cum se va descurca pe o suprafata pe care nu o prefera. Este pentru prima data din 2019 incoace cand participa la un turneu pe iarba.

Mannarino nu ar trebui sa aiba probleme in acest meci.

Bangladesh intalneste Africa de Sud intr-un meci din faza grupelor de la Campionatul Mondial de Cricket T20 (format scurt).

Africa de Sud are doua victorii din doua meciuri pana acum, invingand Sri Lanka si Olanda.

Bangladesh a jucat un singur meci in aceasta grupa, obtinand victoria cu Sri Lanka.

In momentul de fata, Africa de Sud este favorita numarul 4 la castigarea cupei mondiale, iar Bangladesh este cotata a noua.

Africa de Sud a ajuns in semifinale de patru ori, pe cand cea mai buna performanta a nationalei din Bangladesh a fost o calificare in turul al doilea.

Echipa Proteas, cum este cunoscuta echipa sud africana in lumea cricketului (Protea este o floare nativa din Africa de Sud), conduce cu 8-0 in intalnirile directe contra Bangladesh-ului, deci este de asteptat sa abordeze acest meci cu mare incredere.

Pe langa faptul ca Africa de Sud nu a pierdut niciodata in fata asdversarei de azi, nationala Proteas a jucat deja de doua ori pe acest teren (New York), deci cunoaste conditiile foarte bine. Bangladesh a jucat primul sau meci la Dallas.

Am jucat acest pariu la UNIBET!

Deschide un cont ACUM și primești un PARIU FĂRĂ RISC de 500 de Lei!

Obține AICI bonusul Unibet
Stefano Napolitano vs Adrian Mannarino
Pronostic:
Victorie Mannarino
Cota
1.44
Bangladesh vs Africa de Sud
Pronostic:
Victorie Africa de Sud
Cota
1.31
Cota finala: 1.89
Profit: 7.12
Stake: 8
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro