Ponturi Pariuri Tenis Iga Swiatek vs Coco Gauff

BETANO

Astăzi avem semifinalele pe tabloul feminin, iar eu ma îndrept către meciul vedeta dintre Iga Swiatek și Coco Gauff. Vedeți mai jos opțiunea mea de pariere.

Apărută in lumina reflectoarelor în 2020, când a câștigat trofeul la doar 19 ani, Iga Swiatek este liderul mondial în circuitul feminin și jucătoarea care începând cu 2022 domină de o manieră autoritară competiția. De atunci, ea a câștigat numai puțin de 18 turnee printre care Roland Garros de 2 ori, US Open si Turneul Campioanelor, devenind figura marcantă a tenisului feminin. Iga este bună pe absolut toate suprafețele, insa așa cum a declarat, preferă zgura, pentru că își poate etala jocul variat și poate construi punctele. Pe această suprafață are procentaje incredibile câștigând 130 din cele 147 meciuri disputate in intreaga carieră, un procentaj de 89%, comparabil în istoria tenisului doar cu cel al lui Rafa Nadal. În ultimii 2 ani ea a câștigat competiția de o manieră categorică pierzând câte un singur set, contra lui Zheng in 2022 și contra Karolinei Muchova în finala de anul trecut. Aici a avut emoții imense în meciul cu Naomi Osaka, când a salvat o minge de meci, în rest trecând de Jeanjean, Bouzkova, Potapova și Vondrousova fără niciun fel de probleme.

cota2.ro

Coco Gauff a dat lovitura în toamnă si a reușit să câștige primul turneu de mare șlem al carierei, US Open. De atunci ea joacă mult mai relaxată, însă acest lucru nu este întotdeauna pozitiv, fiind dese momentele în care își pierde pur și simplu concentrarea. Coco a început să forțeze din ce în ce mai mult serviciu secund și să comită cu nonșalanță o mulțime de duble greșeli. Ea conduce acest top negativ, având chiar mai multe duble decât Parks sau Alexandrova. După eliminările surprinzătoare din sferturi ale Arynei Sabalenka și Elenei Rybakina, Coco pare singura sportivă capabilă sa ii pună Igai probleme în drumul spre trofeu. Pe traseu a jucat foarte bine si chiar daca a avut un parcurs destul de lejer, a pierdut un singur set, contra lui Ons Jabeur.

Gauff are un palmares negru în fata polonezei, un 1-10, cel mai important meci fiind chiar finala de aici de acum 2 ani. De atunci însă, Gauff s-a maturizat, este la rândul ei campioana de mare șlem și a înțeles că singura ei șansă de a o bate pe Iga este să servească impecabil și sa scurteze pe cât posibil punctele. Cred ca cel mai bun reper este tactica abordată de Osaka care nu i-a lăsat Igai timp sa își pregătească punctele. În aceste condiții ma aștept sa vedem atât asi cât și duble greșeli din partea jucătoarei din SUA, iar linia propusă pare abordabila și într-un meci mai scurt.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Iga Swiatek vs Coco Gauff
Pronostic:
Gauff peste 8.5 asi & duble greșeli
Cota
1.85
Cota finala: 1.85
Profit: -8.00
Stake: 8
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro