Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 2.09

UNIBET

Bangladesh intalneste Australia la Dhaka in cadrul etapei a doua a preliminariilor Campionatului Mondial de fotbal, Zona Asia.

Australia este pe primul loc in grupa cu patru victorii, 15 goluri marcate si zero primite.

cota2.ro

Bangladesh este pe ultimul loc, cu un singur egal si trei infrangeri, avand un singur gol inscris si 14 primite.

Australia este ca si calificata pentru runda a treia a preliminariilor din zona Asia, iar gazdele de azi joaca doar pentru fotbal.

Asia are alocate opt locuri pentru calificare directa plus un loc de play-off. Conform situatiei actuale, pentru Australia calificarea la CM 2026 ar trebui sa fie o formalitate de aici incolo.

Acesta va fi cea de-al patrulea meci dintre cele doua tari. Primele doua intalniri au fost in 2015 in preliminarii, Australia castigand cu 4-0 si 5-0.

Al treilea meci a fost in turul acestei editii a preliminariilor, 7-0 pentru Australia.

Acum ca “Socceroos” si-au usurat sarcina in ceea ce priveste calificarea, si datorita unor accidentari, la lot au fost chemati si alti jucatori care s-au remarcat in ultima vreme. Este vorba in primul rand de adolescentul de 18 ani, Nestory Irankunda, care a fost achizitionat de Bayern Munchen si se va prezenta la echipa bavareza in iulie.

Irankunda a avut un sezon exceptional cu Adelaide United, avand 8 goluri marcate si creand numeroase ocazii pentru coechipierii sai.

Daniel Arzani este un alt jucator care a avut un sezon foarte bun (Melbourne Victory). El de fapt revine la nationala dupa o pauza de aproape sase ani, perioada in care a trebuit sa-si revizuiasca atitudinea si sa se maturizeze in joc.

Alessandro Circati revine la lot dupa ce nu a fost convocat la Cupa Asiei, ca sa poata sa ajute Parma sa promoveze in Serie A.

Australia este clasata cu 160 de locuri mai sus decat Bangladesh in clasamentul FIFA, dar diferenta s-a vazut si in primul meci direct.

Faptul ca s-a decis calificarea ar putea duce la un scor mai mic, dar Australia tot trebuie sa castige ca sa se mentina in urna capilor de serie.

Iga Swiatek o intalneste pe Coco Gauff in prima semifinala feminina la Roland Garros.

In acest moment Swiatek domina circuitul de tenis feminin. Aici la Paris a fost de neoprit pana acum. Doar Naomi Osaka a reusit sa o deranjeze putin pe Swiatek. Jucatoarea poloneza a jucat din ce in ce mai bine pe masura ce a avansat in turneu. In ultimele sale cinci seturi, Iga a pierdut doar patru game-uri.

Meciurile contra lui Swiatek au fost un adevarat cosmar pentru Gauff. Cele doua jucatoare s-au intalnit de 11 ori, si americanca a reusit sa o bata pe Iga o singura data: anul trecut in SUA pe terenul hard de la Cincinnati, un meci in care a avut de salvat de doua ori mai multe mingi de break decat jucatoarea poloneza, reusind sa obtina trei breakuri fata de cele patru luate de catre Swiatek.

Luna trecuta la Roma, Gauff a facut unul din cele mai bune meciuri ale sale contra lui Iga, dar tot a pierdut in doua seturi, la cinci game-uri diferenta, meci in care s-a vazut din nou o mare diferenta la mingiile de break avute si fructificate (4 fructificate din 11 avute de catre Swiatek si una singura fructificata din numai 2 avute de catre Gauff).

Altfel spus, se vede ca Gauff este depasita cand joaca cu Swiatek, iar cand terenul mai este si incet, precum zgura de la Paris, diferenta dintre cele doua jucatoare se adanceste.

In afara cazului in care Gauff serveste exceptional, sau sa aiba din nou un noroc senzational la mingiile de break, nu prea sunt motive sa cred ca acest meci va avea un alt deznodamant.

Mai mentionez si faptul ca in ciuda succeselor care au dus-o pana pe locul trei mondial, Coco Gauff inca nu a castigat un turneu mai mare de WTA 250 in afara SUA. A pierdut ultimele trei semifinale jucate, inclusiv contra adversarei de azi la Roma in urma cu trei saptamani.

Bilantul de 10-1 in favoarea lui Swiatek este cat se poate de dezechilibrat. Toate victoriile polonezei au fost in cate doua seturi, inclusiv aici la Roland Garros in 2022 si 2023. 

SUA intalneste Pakistan la Dallas, in cadrul Campionatului Mondial de Cricket T20 (format scurt).

Acesta este primul meci dintre aceste doua tari in istoria cricketului.

Pentru SUA este prima data cand participa la un campionat mondial de cricket, fiind tara gazda impreuna cu Insulele Caraibe. Americanii au jucat deja un meci in aceasta grupa, invingand Canada.

Bowlerii americani, printre care Ali Khan, Harmeet Singh si Corey Anderson, vor dori sa isi imbunatateasca jocul totusi, avand in vedere calibrul adversarei de azi: Pakistan este unul dintre greii cricketului mondial.

Echipa SUA a castigat sapte din ultimele opt meciuri in acest format (T20), inclusiv doua victorii intr-un meci serie de pregatire impotriva unei tari membre a Consiliului International de Cricket, Bangladesh, chiar daca nu una de top.

Prin urmare, increderea si moralul in tabara americana trebuie sa fie ridicate acum. In plus, motivatia trebuie sa fie si ea mare, deoarece 11 membri ai echipei lor sunt de obarsie indiana sau pakistaneza. De asemenea, din echipa face parte si fostul reprezentant al Noii Zeelande, Corey Anderson, care a jucat deja 16 meciuri contra Pakistanului in trecut.

Pakistan nu a putut sa duca la bun sfarsit meciurile de pregatire, deoarece doua din ele, contra Angliei, au fost anulate din cauza ploii, si astfel au jucat numai doua meciuri impotriva englezilor, ambele pierdute.

Ajunsi la Dallas, pakistanezii nu s-au putut antrena, deoarece a plouat aproape toata saptamana premergatoare turneului. Prin urmare, au trebuit sa se antreneze in sala.

Pakistan este una din puterile cricketului mondial, si numai in doua din ultimele opt turnee nu a reusit sa ajunga in semifinale, de trei ori jucand finala.

In 2009 Pakistan a castigat Cupa Mondiala disputata in Anglia, in 2021 a ajuns in semifinale, iar in 2022 a jucat finala.

Intentia declarata a Pakistanului este sa castige aceasta editie a Cupei Mondiale.

Am jucat acest pariu la UNIBET!

Deschide un cont ACUM și primești un PARIU FĂRĂ RISC de 500 de Lei!

Obține AICI bonusul Unibet
Bangladesh vs Australia
Pronostic:
Bet builder: Australia sa castige la o diferenta de 3 sau mai multe goluri + total peste 5.5 cornere
Cota
1.32
Iga Swiatek vs Coco Gauff
Pronostic:
Victorie Iga Swiatek cu 2-0
Cota
1.44
SUA vs Pakistan
Pronostic:
Victorie Pakistan
Cota
1.10
Cota finala: 2.09
Profit: -7.00
Stake: 7
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro