Ponturi Pariuri Rugby New South Wales vs Queensland

Casa Pariurilor

Echipele reprezentative de Rugby League ale statelor New South Wales si Queensland se intalnesc in Meciul Anului: State of Origin (Statul de Origine).

State of Origin este o serie de trei meciuri care se disputa anual pentru stabilirea suprematiei la rugby league in Australia.

cota2.ro

Precizez ca rugby league difera ca reguli si punctaj fata de rugby union, care este codul de rugby cel mai raspandit, si nu este prea popular in Europa (numai Anglia si Franta au campionate de rugby league).

In Australia rugby league este foarte popular in statele New South Wales si Queensland, care au cele mai multe echipe in liga (statul Victoria si capitala Canberra au doar cate o echipa).

State of Origin inseamna ca reprezentativele celor doua state mentionate sunt formate din jucatori care si-au inceput cariera in statele respective, indiferent la ce echipa de club activeaza, sau in ce stat. Criteriul este identic cu cel al echipelor nationale la orice sport, unde jucatorii pot evolua la orice club din jurul lumii, dar sunt convocati la nationala tarii lor de origine.

Aceasta serie de trei meciuri State of Origin capteaza audienta la maxim, toata lumea este pe stadion sau in fata televizoarelor acasa sau prin pub-uri, sunt programe premergatoare primului meci, cu specialisti care isi spun parerile, discutii la care iau parte jurnalisti, comentatori, antrenori, fosti mari jucatori, pana se ajunge la apogeu, la minutul in care se da legatura in direct la stadion pentru transmisia primului meci.

Cei mai buni jucatori de rugby league din Australia sunt pe teren si se vor inclesta aprig, pachetele de muschi de pe teren vor forma ziduri de aparare in fata adversarilor, vor iesi scantei la placaje si blocaje (de fiecare data ies scantei), spectatorii vor ovationa, comentatorii tv vor scoate interjectii, pe stadion va fi vacarm, pasiunile vor fi crescute la maxim, berea va curge in valuri si comenzile de pizza vor intarzia datorita cererii imense.

Cam aceasta va fi atmosfera la cele trei meciuri, mai ales daca al treilea meci va fi cel decisiv.

State of Origin se joaca deci in sistem cel mai bun din trei meciuri.

Primul meci se joaca la Sydney, al doilea la Melbourne (pe teren neutru), si al treilea la Brisbane.

In ultimii ani aceasta serie a fost castigata de Queensland. Ca urmare a rezultatelor dezamagitoare, New South Wales are acum un alt antrenor, echipa are un alt capitan si au fost selectionati cinci jucatori noi.

In mod normal aceste meciuri de deschidere sunt aprige si concentrate pe aparare, deoarece fiecare echipa incearca sa stabileasca o ascendenta asupra celeilalte. Fiecare echipa este preocupata mai degraba sa nu piarda primul meci din serie, decat sa faca tot posibilul sa castige.

Totalul de puncte pentru acest meci pare a fi un pic mare, deoarece din ultimele 13 meciuri de deschidere, 11 nu au avut mai mult de 34 de puncte.

In plus, meciurile sunt atat de stranse, incat din ultimele 20 de inclestari, 17 s-au incheiat cu victorie la o marja intre 1-12 puncte.

De asemenea, in 12 din ultimele 14 meciuri din cadrul State of Origin jucate pe acest stadion, au fost scoruri mici, nici unul din ele nefiind mai mare de 34 de puncte.

Am jucat acest pariu la CASA PARIURILOR! Înregistrează-te online și primești 600 de Lei BONUS!

ÎNCASEAZĂ BONUSUL
New South Wales vs Queensland
Pronostic:
Total puncte - sub 36.5
Cota
1.90
Cota finala: 1.90
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro