Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 2.68

Casa Pariurilor

Sri Lanka intalneste Africa de Sud in al patrulea meci de la Campionatul Mondial de Cricket format T20 (format scurt) din SUA si Indiile de Vest.

Acest meci se joaca la New York pe un stadion construit recent, Nassau County International Cricket Stadium.

cota2.ro

In cele 17 intalniri directe Africa de Sud a castigat de 12 ori, iar Sri Lanka de 5 ori. Ultimele cinci meciuri directe au fost castigate de sud africani.

Capitanul echipei Africa de Sud este convins ca echipa sa se poate adapta la conditiile prezentate de acest nou stadion.

Africa de Sud este mereu printre favorite la cupele mondiale, fie ca sunt in format de o zi (50 de “overs”, sau scurt, T20 – 20 de “overs”), dar mai mereu are obiceiul sa dea cu bata-n balta si sa nu isi atinga potentialul. Ultimul astfel de exemplu a fost la Cupa Mondiala de anul trecut in format de o zi, cand fiind in forma extraordinara, a terminat pe locul 2 in grupa, dar in ultimele meciuri au jucat inexplicabil de slab, si au pierdut clar in semifinale in fata Australiei.

Capitanul Markram insa este increzator in echipa sa ca va face un meci bun: “suntem aici ca sa castigam trofeul”, a declarat el.

Sri Lanka este o alta echipa care a cam dezamagit la Cupele Mondiale in ultimii ani. Au castigat ei Cupa Mondiala in 2014, dar de atunci nu au mai avut rezultate bune.

Capitanul lor insa, Wanindu Hasaranga, are incredere in compartimentul de bowling ca va duce echipa pana departe.

Sri Lanka insa nu are batsmeni care lovesc puternic, si in acest compartiment Africa de Sud are unii dintre cei mai formidabili batsmeni din cricketul mondial. Jucatori precum Quinton de Kock, Markram, Klaasen, Miller, Stubbs ar trebui sa fie capabili sa faca fata cu succes bowlerilor din Sri Lanka si sa faca scoruri mari pe un teren cu dimensiuni relativ mici.

Nu este de mirare deci ca Africa de Sud porneste ca mare favorita in acest meci, avand in componenta sa toti jucatorii de calibru, toate vedetele care joaca in ligile puternice din jurul lumii (Australia – Big Bash League, Indian Premier League, etc).

Taylor Fritz si Casper Ruud se intalnesc in optimile de finala la Roland Garros.

Fritz a progresat pe zgura, dar a-l invinge pe Ruud este cu totul altceva. Jucatorul norvegian este in mare forma la unul din turneele care-i plac cel mai mult. Ruud a trebuit sa joace in conditii care nu prea i-au fost favorabile, din cauza ploii, dar de acum incolo vremea va fi mai buna si acest aspect va influenta in bine eficienta forehandului sau.

Acesti doi jucatori s-au intalnit o singura data pana acum, in 2022 la Turneul Campionilor, cand Ruud a castigat in trei seturi in sala. Jucand pe zgura, avantajul este de partea norvegianului, care a fost finalist de doua ori pana acum la Roland Garros, iar in acest sezon are titlu la Barcelona si finala la Monte Carlo.

Fritz are cel mai bun sezon al sau pe zgura. A jucat finala la Munchen, semifinala la Madrid, sferturi la Roma. Acum este in optimi aici, dar nu i-a fost usor. A jucat cate patru seturi in primele doua tururi, si in ultimul meci l-a batut pe Kokkinakis in cinci seturi.

Fritz s-a descurcat bine pana acum, dar in acest meci are in fata unul dintre cei mai buni zguristi din lume.

Alexander Zverev joaca cu Holger Rune in ultimul meci al zilei la Roland Garros.

Despre performantele lui Zverev la Openul Francez nu se vorbeste atat de mult. El are un bilant de 29-6 la Roland Garros din 2018 incoace, si a dovedit din plin ca poate juca meciuri de cinci seturi.

In ultimul meci a fost condus cu un dublu break in setul al cincilea de catre Tallon Griekspoor si a revenit spectaculos, castigand meciul.

Holger Rune a jucat si el bine la Paris, ajungand in sferturi la cele doua editii la care a participat pana acum.

In singurul meci in care s-au intalnit acesti doi jucatori, Rune a castigat in doua seturi, la Munchen in 2022.

De aceasta data situatia este diferita, cu Zverev in forma spectaculoasa si Rune cam vulnerabil. Inainte de Roland Garros, Rune avea un bilant de 6-6, cu patru infrangeri la jucatori aflati intre locurile 19 si 57. Ca si Zverev, Rune a avut si el o revenire spectaculoasa in meciul cu Flavio Cobolli, cand era condus cu 0-5 in tie-breakul setului 5 si a castigat meciul.

Rune joaca mai bine decat in turneele pre-mergatoare Openului Francez, dar Zverev pare a fi la un alt nivel acum.

Jucatorul german este un candidat puternic la titlu si are o serie de noua victorii consecutive (in care a castigat si titlul de la Roma). In plus, Zverev a ajuns in semifinale aici la ultimele trei editii (2021, 2022 si 2023).

In ciuda problemelor personale din afara tenisului, Sascha a aratat ca are un psihic puternic. Glumeste la conferintele de presa, este calm si jovial in general si vrea sa devina castigator de Grand Slam la sfarsitul saptamanii.

Am jucat acest pariu la CASA PARIURILOR! Înregistrează-te online și primești 600 de Lei BONUS!

ÎNCASEAZĂ BONUSUL
Sri Lanka vs Africa de Sud
Pronostic:
Victorie Africa de Sud
Cota
1.45
Taylor Fritz vs Casper Ruud
Pronostic:
Victorie Casper Ruud
Cota
1.36
Alexander Zverev vs Holger Rune
Pronostic:
Victorie Alexander Zverev
Cota
1.36
Cota finala: 2.68
Profit: 11.76
Stake: 7
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro