Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.80

BETANO

Am bifat o cotă foarte frumoasa de peste 6 ieri, iar astăzi vin cu un nou combo foarte bun care să ne aducă un profit frumos. Vedeți mai jos despre ce este vorba.

Mirra Andreeva este o jucătoare din Rusia de doar 17 ani, aflată deja printre cele mai bune 50 sportive ale lumii. Ea este poate cel mai bun produs pe care îl va da tenisul feminin, inca un copil care se poate lupta de la egal la egal și are deja victorii cu marile jucătoare din circuit. Ea s-a făcut cunoscută anul trecut la Madrid, când primind un wildcard le-a eliminat pe rând pe Fernández, Haddad Maia și Linette. Desi este bună pe toate suprafețele, zgura pare ca i se potrivește cel mai bine, iar aici reușește o nouă performanță bună. Le-a eliminat pe rând pe Bektas, Azarenka si Stearns, iar azi are o șansă imensă sa depășească un nou tur. În opinia mea Gracheva si-a depășit deja condiția și nu ii dau șanse.

cota2.ro

Casper Ruud mi se pare în acest moment în top 3 cei mai buni zguristi din circuit, iar rezultate din ultimul timp i-au crescut la maxim încrederea în forțele proprii. Triplu finalist de mare șlem și finalist în ultimele doua ediții de Roland Garros, Casper este in opinia mea mare favorit la accederea în sferturile de finală. Zgura este cea mai slabă suprafață pentru Taylor, care deși a progresat mult si pe această suprafață, în meciurile cu jucători de top a cedat destul de clar. Iau ca reper meciurile lui Fritz cu Struff sau Rublev si nu cred ca poate lua mai mult de un set. Merg pe jocul de anduranță a lui Ruud.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Varvara Gracheva vs Mirra Andreeva
Pronostic:
Andreeva 2-0
Cota
1.70
Taylor Fritz vs Casper Ruud
Pronostic:
Ruud -1.5 seturi
Cota
1.65
Cota finala: 2.80
Profit: 16.20
Stake: 9
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro