Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 3.77

Superbet

Ploua la Paris și sunt șanse mici să vedem prea mult tenis astăzi, dar eu îmi fac datoria și vin cu un bilet frumos in care am încredere bună. Vedeți mai jos despre ce este vorba.

La cum am văzut jucătorii pana acum, Alexander Zverev este pentru mine unul dintre favoriții indiscutabili la trofeu. Sascha pare ca a revenit la forma de dinainte de accidentare, are încredere maximă în forțele proprii și pare capabil să ia deciziile potrivite la momentul potrivit. Campion luna aceasta la Roma, Zverev a jucat ireproșabil în meciul din primul tur cu Nadal, iar astăzi mă aștept la un meci mai ușor contra lui Goffin. Veteranul belgian nu este tocmai un specialist pe zgură, iar aici vine după un thriller contra localnicului Mpetshi Perricard, meci în care s-a certat cu spectatorii și a câștigat în 5 seturi. Merg pe Zverev 3-0.

cota2.ro

Mă aștept la un meci extrem de spectaculos între Jan Lennard Struff și Alexander Bublik. Neamțul este în cea mai bună formă a carierei, tocmai a câștigat primul titlu, chiar acasă, pe zgura de la Munchen si îl văd unul dintre favoriții la fazele finale. De la începutul sezonului de zgură, el a jucat 13 meciuri, a câștigat 10 și a pierdut doar cu Sinner, Alcaraz și Tsitsipas. Desi începe să fie mai serios și pe această suprafață, Bublik urăște zgura, iar dacă va fi condus sunt sigur că va începe să pună spectacolul înaintea rezultatului. Merg pe Struff -1.5 seturi.

L-am pus și pe biletul de ieri si îl repet, meciul dintre Shapovalov și Tiafoe, doi jucători foarte buni pe serviciu, însă cu destule momente de inconstanta in joc. Nu înțeleg de ce bookmakerii au pus linia atât de jos pe over, în condițiile în care 34 de game-uri se pot da inclusiv in minim de seturi. Atât Tiafoe cât și Shapovalov sunt obișnuiți cu meciurile lungi și cred că vom vedea și astăzi un scenariu asemănător.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Alexander Zverev vs David Goffin
Pronostic:
Victor Zverev 3-0
Cota
1.50
Jan Lennard Struff vs Alexander Bublik
Pronostic:
Struff -1.5 seturi
Cota
1.60
Denis Shapovalov vs Frances Tiafoe
Pronostic:
Peste 35.5 game-uri
Cota
1.57
Cota finala: 3.77
Profit: 22.16
Stake: 8
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro