Ponturi Pariuri Rugby Canterbury Bulldogs vs St George Illawarra Dragons

GetsBet

Canterbury Bulldogs intalneste pe St George Illawarra Dragons in cadrul rundei a 12-a din Rugby League.

In etapa trecuta Buldogii au pierdut meciul cu Canberra Raiders (24-20), dar au avut ghinion la primele doua eseuri marcate de Raiders, scapand mingea din mana exact in fata unui jucator advers. De la scorul de 0-12 Canterbury a revenit puternic, dar nu a reusit sa obtina victoria.

cota2.ro

Acum ca joaca din nou acasa, Buldogii vor sa reactioneze imediat, sa practice un joc mai bun si sa treaca pe un loc de play-off.

Inaintea acestei etape, Canteerbury se afla pe locul 11, la numai doua puncte de locul 8, ultimul care duce in play-off.

Trei jucatori din echipa Buldogilor, Matt Burton, Josh Addo-Carr si Stephen Crichton, sunt in vizorul selectionerului Statului New South Wales in vederea Meciului Anului, State of Origin, meci care se disputa in trei manse intre statele New South Wales si Queensland, pentru suprematia anuala in rugby league.

Dragonii se afla pe locul 9 cu 12 puncte, la egalitate cu pozitiile 7 si 8 in clasament, care sunt de play-off. In etapa trecuta i-au batut pe South Sydney Rabbitohs, echipa aflata pe ultimul loc, cu o singura victorie.

De la St George sunt doi jucatori care sunt in vederile selectionerului statului Queensland, pentru meciurile State of Origin: Ben Hunt si Jaydn Su'A. De asemenea, Zac Lomax de la Dragoni vrea sa impresioneze pentru selectia in echipa statului New South Wales.

La St George Illawarra, Ben Hunt este cam singurul jucator care se ridica deasupra echipei ca valoare, ceea ce s-a vazut pana acum ca nu prea este de ajuns. Dragonii sunt ei pe locul 9, dar echipele pe care le-au invins se afla in partea de jos a clasamentului.

Buldogii in schimb, au victorii si impotriva unor echipe care acum ocupa pozitii de play-off.

Canterbury a jucat patru meciuri pe teren propriu pana acum si le-a castigat pe toate.

Apararea Dragonilor este in ultimele cinci din campionat, pe cand cea a Buldogilor este pe locul trei.

Cele cinci infrangeri al Dragonilor de pana acum au fost la cel putin 20 de puncte, doua din ele chiar la scoruri astronomice, cu diferente de 38 si 42 de puncte.

Buldogii ar trebui sa castige acest meci fara prea multe probleme.

Am jucat acest pariu la GETSBET! Înregistrează-te și primești un pariu GRATUIT & FĂRĂ DEPUNERE!

Încaseză BONUSUL!
Canterbury Bulldogs vs St George Illawarra Dragons
Pronostic:
Canterbury Bulldogs (-3.5)
Cota
1.84
Cota finala: 1.84
Profit: 4.20
Stake: 5
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro