Ponturi Pariuri Fotbal Petrolul Ploiești vs Oțelul Galați

Superbet

Petrolul și Oțelul Galați sunt adversare în etapa cu numărul 8 din play-out-ul SuperLigii. Meciul de pe „Ilie Oană” se va juca în prima zi de Paște. Mai exact, duminică, 5 mai, de la ora 15:30.

Se anunță un meci extrem de încrâncenat la Ploiești având în vedere miza celor două echipe. În primul rând, gazdele au început să aibă emoții, deoarece pot intra ușor în hora retrogradării după eșecul suferit în runda anterioară, chiar pe teren propriu, scor 1-2, cu FC Botoșani.

cota2.ro

Petrolul are 26 de puncte, cu doar trei mai multe decât FC Voluntari, formația care ocupă primul loc de baraj. Cu Laszlo Balint la timonă, Petrolul nu mai câștigă de trei etape. Înaintea eșecului cu Botoșani, „lupii galbeni” au pierdut și la Sibiu, scor 0-2, și au făcut egal cu UTA, 1-1.

  • 11 goluri a primit Petrolul, având cea mai slabă defensivă din play-out

De cealată parte, Oțelul este probabil cea mai în formă echipă din a doua jumătate a clasamentului. Nou-promovata are ocazia să joace din nou în cupele europene și o poate face atât prin intermediul campionatului, cât și prin intermediul Cupei României, acolo unde s-a calificat în finală. Ultimul act din cupă e programat după finalul campionatului, astfel că echipa lui Dorinel Munteanu nu vrea să riște și vrea să termine prima în play-out.

Oțelul este pe locul 8, cu 33 de puncte, la doar o lungime de liderul UTA. N-a pierdut decât un meci până acum în play-out, chiar în fața arădenilor, scor 1-3.

  • 14 meciuri la rând cu gol marcat are Oțelul Galați în SuperLiga

Ultima dată când echipa lui Dorinel Munteanu n-a reușit să înscrie în SuperLiga s-a întâmplat pe 27 ianuarie 2024, chiar într-un Oțelul - Petrolul 0-0.

De-a lungul timpului, Oțelul s-a dovedit a fi un adversar incomod pentru ploieșteni, care n-a mai reusit să câștige din 2014 în fața formației care în 2011 reușea să cucerească titlul de campioană a României.

SuperBet oferă o cotă de @1.65 la pronosticul „Oțelul peste 0,5 goluri” în Petrolul Ploiești - Oțelul Galați

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Petrolul Ploiești vs Oțelul Galați
Pronostic:
Oțelul peste 0,5 goluri
Cota
1.65
Cota finala: 1.65
Profit: 6.50
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro