Ponturi Pariuri Fotbal Hoffenheim vs RB Leipzig

Superbet

,,Bani pe Jos’’ – Pariul 1

Am nimerit ieri fix surpriza serii, prin urmare încep o nouă serie. Pe lună eu am alocat buget pentru cinci încercări.

cota2.ro

Hoffenheim și RB Leipzig se întâlnesc azi, de la ora 21:30, în etapa a 32-a din Bundesliga!

Meciul mai are miză cu adevărat doar pentru Hoffenheim, care încearcă să mai prindă un loc într-o competiție europeană. După ultimele rezultate din etapa de Champions League, Bundesliga va avea cel puțin cinci formații în următoarea ediție a Ligii Campionilor. Astfel, Leipzig și-a asigurat deja locul pentru Liga Campionilor.

Hoffenheim poate încerca să profite de lipsa de motivație a celor de la RB Leipzig și să obțină punct sau puncte din meciul acesta. Hoffenfeim fiind genul de echipă care poate pierde cu orice, dar fiind și capabilă de surprize mari, vezi meciul de la Dortmund unde a câștigat cu 3-2, reușind chiar să revină de la 2-1 . În ultimele 5 meciuri jucate Hoffenheim are 11 goluri marcate și 13 primite, fiecare meci al lor fiind un real spectacol.

RB Leipzig și-a asigurat locul de Champions League pentru sezonul viitor . O miză pentru ei ar putea să fie ocuparea locului trei de care acum îi despart 2 puncte. În ultimele 5 meciuri jucate RB Leipzig a marcat 13 goluri și a primit 3 goluri. Pentru Leipzig miza în ultimele meciuri a fost foarte mare, de aici și concentrarea mai mare pe faza defensivă. Ei având o medie de un gol primit pe meci. Acum odată cu obiectivul atins cu siguranță și concentrarea o să fie alta.

Meciul din turul campionatului a fost câștigat de Leipzig cu scorul de 3-1. Mă aștept și de data asta să fie un meci deschis, cu multe goluri.

Alegerea mea pentru meciul acesta este că se vor marca minimum 3 goluri în meci.

 

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Hoffenheim vs RB Leipzig
Pronostic:
peste 2.5 goluri
Cota
1.28
Cota finala: 1.28
Profit: -7.00
Stake: 7
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro