Ponturi Pariuri Fotbal Arsenal vs Chelsea

GetsBet

Arsenal primeste vizita lui Chelsea intr-un meci restanta din etapa a 29-a din Premier League.

Date fiind suma uriasa de bani cheltuita de Chelsea pentru aducerea de jucatori si situatia in clasament a echipei, chiar daca ajunge sa joace in Europa, cu siguranta sentimentul va fi mai degraba de dezamagire decat de reusita.

cota2.ro

De cealalta parte, Arsenal a re-inviat pur si simplu. A invins pe Chelsea de trei ori in ultimele patru intalniri directe, a re-intrat in Liga Campionilor si este in plina cursa pentru primul lor titlu sub bagheta lui Mikel Arteta.

In ultima etapa de campionat, Tunarii au invins in deplasare la Wolverhampton cu 2-0, ceea ce a constituit o reactie frumoasa pentru Arteta & Co. dupa rezultatul dezastruos din meciurile cu Bayern.

Un fapt este cert, si anume nivelul lui Arsenal in acest sezon nu se poate pune la indoiala. Chiar daca nu termina pe primul loc, dupa 33 de meciuri a dovedit ca ar fi o campioana merituoasa, si Arsenal o arata atat vizual cat si in cifre.

Dupa ce a fost eliminata din Cupa, Chelsea va ramane din nou fara vreun trofeu.

Si ca si cum nu ar fi fost de ajuns in vederea acestui meci, Cole Palmer a fost bolnav si nu a participat la antrenamentul de ieri, si ramane de vazut daca si cat va juca in acest meci. Pochettino deja are mai multi absenti, cum ar fi Nkunku, Romeo Lavia, Levi Colwill, Wesley Fofana si capitanul Reece James. De asemenea, Ben Chilwell va fi si el testat pentru a vedea daca este apt de joc.

De cand Pochettino si-a exprimat dubiile in privinta lui Cole Palmer, cotele pe victoria lui Arsenal au scazut mult, de la 1.65-1.70, pana pe la 1.40.

Apararea lui Chelsea este deja peticita si acum Tunarii au o mare ocazie sa obtina o victorie intr-un derby impotriva unui adversar slabit, si sa puna presiune pe Manchester City in cursa pentru titlu. Este greu de crezut ca Arsenal va lasa sa-i scape o asemenea ocazie.

Am jucat acest pariu la GETSBET! Înregistrează-te și primești un pariu GRATUIT & FĂRĂ DEPUNERE!

Încaseză BONUSUL!
Arsenal vs Chelsea
Pronostic:
1 (-1.25)
Cota
1.95
Cota finala: 1.95
Profit: 4.75
Stake: 5
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro