Ponturi Pariuri Fotbal Arsenal vs Chelsea

BETFAIR SPORTSBOOK

Arsenal și Chelsea se înfruntă astăzi, de la ora 22:00, într-o restanță din runda cu numărul 29 de Premier League. Arsenal a ratat primul obiectiv al sezonului. A fost eliminată în sferturile de finală ale Ligii Campionilor din cauza unei prestații neconcludente în manșa retur cu Bayern, pierdută 0-1. Mikel Arteta și elevii lui visează acum la primul titlu după două decenii de secetă, dar misiunea e infernală. "Tunarii" sunt primii în acest moment, la egalitate de puncte cu Liverpool. Doar că "balaurul" Manchester City are un meci mai puțin disputat și un singur punct de recuperat. În privința lotului, Arteta are câteva probleme. Toate defensive. Tomiyasu e accidentat, Timber doar a revenit după o pauză lungă, a jucat un singur meci, la ehipa de tineret a clubului, iar "închizătorul" Partey încă nu e la capacitate maximă.

Chelsea arată din ce în ce mai bine, semn că Pochettino a început să se facă înțeles în vestiar. "Albaștrii" au urcat pe locul 9 în Premier League și au fost aproape de calificarea în finala Cupei Angliei. Au cedat 0-1 în semifinala cu Manchester City, meci în care ar fi trebuit să primească o lovitură de la 11 metri. Antrenorul argentinian și-a recuperat din lista infinită de accidentați. Cel puțin în atac poate alinia cea mai bună formulă. Iar ofensiva e condusă de un superstar în devenire. Cole Palmer a fost omul lunii martie în Premier League și continuă forma de excepție. În ultima etapă de campionat a marcat 4 goluri contra lui Everton. Terminase prima repriză cu un hattrick perfect, reușite cu piciorul drept, stâng și cu capul.

cota2.ro

Cele mai interesante informații și statistici înaintea derby-ului londonez de pe Emirates:

• Chelsea și Arsenal au remizat, scor 2-2, în meciul direct disputat în turul acestui sezon de Premier League

• Cole Palmer a marcat pentru Chelsea și în partida din tur. El este desemnat să execute loviturile de la 11 metri

• Cole Palmer a marcat 20 de goluri și a oferit 9 pase decisive în acest sezon de Premier League. E golgeterul campionatului, la egalitate cu Erling Haaland

• 61 de goluri a marcat Chelsea în acest sezon, o medie de aproape 2 reușite/partidă

• Chelsea a marcat în ultimele 6 deplasări contra lui Arsenal.

Pe Betfair Sportsbook, cota pentru Cole Palmer înscrie sau oferă un assist în Arsenal - Chelsea este @2.70. 

Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Arsenal vs Chelsea
Pronostic:
Cole palmer înscrie sau oferă un assist
Cota
1.00
Cota finala: 1.00
Profit: 0.00
Stake: 5
Status: Void

cota2.ro
cota2.ro