Ponturi Pariuri Fotbal Western United vs Adelaide United

Superbet

Western United intalneste pe Adelaide intr-un meci restanta din etapa a 13-a din A-League.

Adelaide a clacat acasa acum cateva zile, cand in superioritate numerica la scorul de 1-0 cu Macarthur in ultima parte a meciului, in loc sa incerce sa mai inscrie un gol s-a retras in aparare si a permis oaspetilor sa iasa la atac. Apoi s-a produs socul, oaspetii marcand de doua ori spre uluirea tribunelor, care au fost reduse la tacere. Adelaide a ratat o mare ocazie de a urca in clasament si de a se apropia de locurile de play-off, mai ales ca au fost rezultate care ar fi ajutat-o (cum ar fi infrangerea pe teren propriu a lui Brisbane Roar de catre Newcastle Jets, o echipa din subsol). Tot datorita rezultatelor, Adelaide inca mai are sanse sa prinda play-off-ul, dar nu numai ca trebuie sa castige toate cele trei meciuri ramase de jucat, acum are nevoie si de celelalte rezultate sa o favorizeze.

cota2.ro

Western United lupta sa nu termine pe ultimul loc. A inscris cele mai putine goluri, numai 29 in 24 de meciuri, cu 8 mai putine decat o alta echipa vecina din subsol, Newcastle Jets (37 de goluri). Apararea lui Western este foarte poroasa, a doua cea mai slaba din campionat, cu 48 de goluri primite in 24 de meciuri.

In ultima etapa, Western a pierdut acasa cu Central Coast Mariners (0-2), dar gazdele au avut un xG mai mare decat al Marinarilor (1.16 fata de 0.86 xG).

Apararea lui Adelaide nu este nici ea mult mai ermetica, 45 de goluri in 24 de meciuri, dar compenseaza cu atacul care a inscris tot 45 de goluri.

Aceste doua echipe s-au intalnit de doua ori in acest sezon, Adelaide invingand in ambele meciuri (3-1 in deplasare in noiembrie si 4-1 acasa la sfarsitul lui martie).

Western United a pierdut 5 din ultimele 6 meciuri directe, dar in urma infrangerii de pe teren propriu de acum cateva zile, este greu de avut incredere in Adelaide.

Antrenorul lor, Carl Veart, a spus ca toti sunt dezamagiti in urma acelui rezultat, dar insista ca echipa nu a renuntat la lupta pentru play-off.

Meciurile ambelor echipe au multe goluri, iar numarul cornerelor a fost mare in acest sezon in general. Voi lua un bet builder pe goluri, cornere si 2 cartonase, din cauza mizei ridicate pentru oaspeti.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Western United vs Adelaide United
Pronostic:
Peste 2.5 goluri + Peste 9.5 cornere + Peste 1.5 cartonase
Cota
1.95
Cota finala: 1.95
Profit: 4.75
Stake: 5
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro