Ponturi Pariuri Fotbal Sydney FC vs Western Sydney Wanderers

Casa Pariurilor

Sydney FC joaca pe teren propriu in derby-ul local cu Western Sydney Wanderers din cadrul etapei a 24-a din A-League, un meci cu implicatii majore pentru ambele echipe.

Sydney a pierdut in etapa trecuta meciul din deplasarea de la Newcastle, in ceea ce a constituit o mare surpriza, Newcastle fiind in subsolul clasamentului, departe de locurile de play-off. Totusi, rezultatul a fost afectat de faptul ca unul din cei mai buni jucatori ai lui Sydney, mijlocasul slovac Mak, a primit cartonas rosu in prima repriza. Faptul ca eliminarea a survenit in urma unui act teatral de proasta calitate din partea unui jucator al lui Newcastle, s-a dovedit ulterior la reluari. Ce a urmat in presa dupa aceea este o alta poveste, cert este ca gesturile teatrale in fotbalul australian sunt in mod clar descurajate si neapreciate.

cota2.ro

De cand a venit Ufuk Talay la echipa, Sydney si-a imbunatatit mult jocul si ca urmare a urcat in top 6 si spera sa ajunga chiar in primele 4 locuri, pozitii ce ofera avantaje in play-off (de exemplu meciuri eliminatorii pe teren propriu).

Ultima data cand s-au intalnit aceste doua echipe a fost luna trecuta pe terenul lui Wanderers, un 4-1 fara dubii pentru Sydney FC.

Wanderers au si ei jucatori buni, dar cumva au slabit tempo-ul, dupa un inceput foarte bun de sezon.

Wanderers au castigat numai trei din ultimele 10 meciuri, iar apararea lor, de unde era cea mai ermetica din liga pe la jumatatea sezonului, a ajuns acum sa fie a sasea.

Sydney se afla la numai 6 puncte in urma lui Melbourne Victory, care a pierdut aseara. Echipa lui Ufuk Talay are nevoie de numai doua victorii ca sa-i depaseasca pe cei de la Victory, in cazul in care acestia mai pierd un meci. Oricum, o victorie impotriva lui Wanderers in acest meci ar urca echipa pe locul 4. Cu numai un punct intre aceste doua rivale, o victorie este critica pentru Sydney in acest meci.

Cateva statistici relevante:

-       Sydney nu a pierdut pe teren propriu in ultimele 7 meciuri.

-       Sydney a castigat 6 din ultimele 10 meciuri pe teren propriu.

-       Sydney a inscris cel putin 2 goluri in 6 din ultimele 10 meciuri pe teren propriu.

-       Wanderers a incasat cel putin 2 goluri in 10 din ultimele 20 de meciuri.

Merg pe Sydney sa castige acest meci, mai ales ca vin montati dupa eliminarea gratuita a lui Mak din etapa trecuta, si in plus, au calitatea in echipa ca sa obtina victoria in acest meci contra rivalilor locali, care nu mai sunt in forma din prima jumatate a campionatului.

Cota pe victoria lui Sydney a scazut de la 1.83 la 1.65.

Am jucat acest pariu la CASA PARIURILOR! Înregistrează-te online și primești 600 de Lei BONUS!

ÎNCASEAZĂ BONUSUL
Sydney FC vs Western Sydney Wanderers
Pronostic:
1
Cota
1.65
Cota finala: 1.65
Profit: 5.20
Stake: 8
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro