Ponturi Pariuri Fotbal Brisbane Roar vs Newcastle Jets

BETFAIR EXCHANGE

Brisbane Roar joaca pe teren propriu cu Newcastle Jets in etapa cu numarul 24 din A-League, un meci foarte important pentru accederea lor in play-off.

Cu trei meciuri inainte de incheierea sezonului regulat, Roar se afla la 5 puncte in spatele ultimului loc din top 6, ocupat de Western Sydney Wanderers.

cota2.ro

Etapa trecuta Brisbane a castigat in deplsare chiar la aceasta rivala cu 2-1.

Roar a pierdut precedentele doua meciuri, in deplasare la Wellington (locul 1) cu 1-0 si acasa cu Macarthur (locul 4) cu scorul de 1-2.

Chestia e ca in ambele acele infrangeri, Brisbane a avut xG-ul mai mare decat adversarii lor (1.67-1.40 si respectiv 2.53-0.97), a dominat in ambele meciuri, dar nu a reusit sa concretizeze acele avantaje si pe tabela de marcaj.

Acum are ocazia sa obtina a doua victorie consecutiva.

Newcastle Jets se afla pe locul 10 din 12 echipe, in afara calculelor pentru play-off.

Acum Roar incearca sa-i prinda pe Wanderers, care se afla la 5 puncte in fata lor si joaca cu FC Sydney (doar un punct mai sus), intr-un mare derby local, si in care ambele echipe au nevoie de puncte. Roar stie ca trebuie sa castige ca sa aiba soarta in mainile lor, si au aratat chiar in etapa trecuta ca pot sa o faca, obtinand victoria chiar pe terenul lui Wanderers.

In urma declaratiilor antrenorului si ale jucatorilor, reiese ca echipa este pregatita sa faca un meci bun astazi si sa stea in carti pentru play-off.

Newcastle Jets i-a invins pe Sydney FC cu 3-1, provocand o mare surpriza etapa trecuta, mai ales ca Sydney are jucatori buni. Totusi, rezultatul a fost afectat de faptul ca unul din cei mai buni jucatori ai lui Sydney, mijlocasul slovac Mak, a primit cartonas rosu in prima repriza. Faptul ca eliminarea a survenit in urma unui act teatral de proasta calitate din partea unui jucator al lui Newcastle, s-a dovedit ulterior la reluari. Ce a urmat in presa dupa aceea este o alta poveste, cert este ca gesturile teatrale in fotbalul australian sunt in mod clar descurajate si neapreciate.

Brisbane Roar nu a primit gol in ultimele patru meciuri jucate acasa contra lui Newcastle. Intre timp a fost o victorie cu 3-2 considerata pe teren propriu pentru Brisbane, dar acel meci s-a jucat la Sydney, cand intreaga etapa s-a jucat in statul New South Wales, facand parte dintr-un festival de fotbal.

Newcastle Jets nu a mai castigat in deplasare de opt etape si nu a marcat un gol in trei din acele meciuri.

Merg pe Brisbane sa castige si sper sa nu faca precum Adelaide ieri, cand conduceau cu 1-0, Macarthur avea jucator eliminat, si in ultimele minute oaspetii au inscris de doua ori obtinand victoria. Ca Adelaide a ratat si un penalty nu a facut decat sa adauge la socul, surpriza si dezamagirea generala.

Cotele pe victoria lui Brisbane au scazut dramatic, de la 2.10 ajungand acum la 1.70.

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Brisbane Roar vs Newcastle Jets
Pronostic:
1
Cota
1.70
Cota finala: 1.70
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro