Ponturi Pariuri Fotbal Excelsior vs Den Haag

Superbet

Excelsior-Den Haag

Excelsior si Den Haag se vor intalni astazi,de la ora 21:00, intr-un meci ce conteaza pentru mansa tur din finala play-off-ului pentru promovarea in Eredivisie, Olanda.

cota2.ro

Excelsior a trecut in sferturi si semifinale de Roda si Heracles, aceasta din urma fiind ocupanta locului 16 in Eredivisie!Excelsior a terminat neinvinsa in cele 4 partide din play-off de pana acum si a marcat de fiecare data cel putin doua goluri.

Den Haag are doar victorii in cele 4 meciuri din sferturi si semifinale, cu Breda si Eindhoven.

Toate cele 4 meciuri ale oaspetilor din play-off s-au incheiat cu scorul de 2-1. In 3 dintre acestea Den Haag a avut avantaj la pauza.

  • Excelsior: W W W D D
  • Den Haag: W W W W L

In ultimele 5 meciuri directe,Den Haag s-a impus de 4 ori iar Excelsior o singura data.De mentionat faptul ca .meciurile directe produc foarte multe goluri.Doar intr-un singur meci din ultimele 5 s-au inscris 2 goluri,in rest de la 3 in sus.

Statisticile sunt de partea oaspetilor si atunci cand vorbim de rezultatele in deplasare.In ultimele 5 meciuri jucate in deplasare au reusit sa castige 4.De partea cealalta ,Excelsior ,pe teren proriu,in ultimele partide disputate nu a reusit decat o victorie.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Excelsior vs Den Haag
Pronostic:
Peste 1.5 goluri în meci Peste 6.5 cornere în meci
Cota
1.50
Cota finala: 1.50
Profit: 5.00
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro