Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.19

GetsBet

Optimile de finală din play-off-ul NHL, sezonul 2023-2024, se apropie de finală. Au mai rămas doar patru necunoscute pentru faza sferturilor. Una dintre echipele care speră să obțină calificarea în sferturi, la noapte, este Edmonton Oilers.

Trupa pregătită de Kris Knoblauch primește vizita lui Los Angeles Kings, joi, 2 mai, de la ora 05:00. Meciul se joacă în Rogers Place, iar gazdele mai au nevoie de un singur succes pentru a obține biletele către sferturi.

cota2.ro

Edmonton Oilers conduce confruntarea cu scorul de 3-1. Astfel, „regii” din L.A. sunt condamnați să câștige pentru a păstra șanse la sferturi. Tocmai de aceea, deși gazdele sunt favorite la victorie, nu mă hazardez să joc un solist, ci mai degrabă să mizez pe goluri. Edmonton Oilers are un atac foarte bun, cu o medie de 3,6 pucuri per meci. În schimb, defensiva californienilor nu au o apărare prea grozavă, cu o medie de 3,2 goluri încaste per meci. Cine va merge mai departe din această partidă va da piept în sferturi cu câștigătoarea duelului Vancouver Canucks - Nashville Predators.

Rezultate Edmonton Oilers - Los Angeles Kings, optimi play-off NHL

  • 7-4
  • 4-5
  • 6-1
  • 1-0

GetsBet oferă la pronosticul „Edmonton Oilers peste 2,5 goluri” la Edmonton Oilers - Los Angeles Kings o cotă de @1.35

O confruntare și mai echilibrată, unde nu s-a decis încă cine va juca în sferturile de finală, este cea dintre Dallas Stars și Vegas Golden Knights. Partida cu numărul 5, care pleacă de la scorul de 2-2, e programată joi, 2 mai, de la ora 02:30.

Pentru gazde, ratare sferturilor ar fi un eșec având în vedere că texanii sunt unii dintre favoriții la câștigarea trofeului Stanley Cup. Dallas a revenit după ce a început prost confruntarea din optimi cu Vegas Golden Knights, care câștigaseră primele două meciuri. Problema pentru gazde e că adversara sa din această noapte s-a impus de fiecare dată la ultimele meciuri disputate în American Airlines Center.

La acest al 5-lea meci dintre Dallas Stars și Vegas Golden Knights anticipez un duel echilibrat, fără prea multe goluri. Mai mult, din 2017 și până în prezent, de când se întâlnesc în confruntări directe, s-a marcat de numai 6 ori peste 6,5 goluri între Dallas și Vegas.

Rezultate Dallas Stars - Vegas Golden Knights, optimi play-off NHL

  • 3-4
  • 1-3
  • 3-2
  • 4-2

Getsbet oferă la pronosticul „Sub 6,5 goluri” pentru Dallas Stars - Vegas Golden Knights de @1.62

Am jucat acest pariu la GETSBET! Înregistrează-te și primești un pariu GRATUIT & FĂRĂ DEPUNERE!

Încaseză BONUSUL!
Edmonton Oilers vs Los Angeles Kings
Pronostic:
Edmonton Oilers peste 2,5 goluri
Cota
1.35
Dallas Stars vs Vegas Golden Knights
Pronostic:
Sub 6,5 goluri
Cota
1.62
Cota finala: 2.19
Profit: 11.90
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro