Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 1.30

Superbet

,,Bani pe Jos’’ – Este un proiect unde voi pleca de la o sumă, pe care voi căuta s-o multiplic prin reinvestirea întregului câștig după fiecare pariu verde! În cazul meu suma de pornire este 40 de lei , iar obiectivul este de a-mi depăși recordul de anul acesta și anume seria de 26 pariuri win la rând care mi-a adus un câștig final de: 37.983 de lei. Bineînțeles fiecare este liber să aleagă suma de pornire și momentul când se retrage din joc.  

Pariurile vor fi de tip Pre-match, un singur pariu de zi ,pe  o cotă medie de 1.30. Eu aleg să îmi plasez toate pariurile din cadrul acestui proiect la agenția de pariuri SUPERBET.

cota2.ro

Pariul 1 !

Lecco și Sampdoria joacă astăzi, de la ora 19:00, în etapa cu numărul 36 din Serie B.

Lecco este singura formație retrogradată matematic înaintea ultimelor 3 etape, având cea mai slabă defensivă din Serie B, 66 de goluri încasate. În partida directă din turul campionatului Sampdoria a învins-o cu 2-0 pe Lecco. Sampdoria, a retrogradat anul trecut din Serie A și se află în cărți pentru promovare. Sampdoria pe lângă acest meci, mai are de jucat cu Reggiana în următoarea etapă, o echipă scăpată în mare măsură de griji și cu Catanzaro în ultima etapă, echipă care se află în lupta pentru promovare. Pentru ultimul loc de play-off se luptă numai puțin de 7 echipe, în momentul de față Sampdoria având un punct peste celelalte contracandidate. În mod normal Sampdoria se impune în acest meci, dar fiind un proiect cu bătaie lungă am ales să merg pe varianta de X2.

Borussia Dortmund și PSG se întâlnesc astăzi, de la ora 22:00, în manșa tur a semifinalei Ligii Campionilor.

Pentru meciul acesta am ales să merg pe varianta cornerelor. În campionatele interne cele două echipe au următoarele statistici la acest capitol: Dortmund o medie de 5.2 cornere obținute / meci . PSG o medie de 5.9 cornere obținute / meci . În sezonul acesta de Champions League au următoarele statistici:Dortmund o medie de 5.7 cornere obținute / meci, PSG o medie de 7.3 cornere obținute / meci. Cele două s-au întâlnit și în faza grupelor și au avut două meciuri cu multe faze de poartă care au generat la Paris - 17 cornere (10 - 7) , iar în meciul din Germania au fost - 9 cornere (4 - 5). Mă aștept și în seara asta la un meci cu multe faze de poartă care să genereze cornere.


Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Lecco vs Sampdoria
Pronostic:
X2
Cota
1.18
Dortmund vs PSG
Pronostic:
over 6.5 cornere
Cota
1.10
Cota finala: 1.30
Profit: 3.00
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro