Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 2.07

Superbet

Lecco și Sampdoria se înfruntă astăzi, de la ora 19:00, în runda cu numărul 36 din Serie B. Lecco este ultima clasată din Serie B, singura formație retrogradată matematic înaintea ultimelor 3 etape. Având un lot cotat la 10 milioane de euro, a reușit să strângă doar 26 de puncte. De la începutul lunii aprilie, pe banca tehnică a fost numit Andrea Malgrati. Acesta pregătește deja stagiunea următoarea, așa că sunt de așteptat mai multe experimente în echipa de start. Fotbaliștii cu minute puține vor fi testați.

Sampdoria, picată vara trecută din Serie A, a păstrat în lot destule nume importante. Are al doilea cel mai valoros lot, după Parma, și încă speră la promovare. Primul pas este să își asigure un loc de play-off. Momentan ocupă poziția a 8-a, chiar ultima care ajunge la baraj. Are doar un punct avans față de Pisa și Cittadella. Elevii lui Andrea Pirlo nu-și permit niciun pas greșit în finalul stagiunii. 

cota2.ro

• Lecco are cea mai slabă defensivă din Serie B, 66 de goluri încasate. Nici atacul n-a impresionat, al doilea cel mai modest, cu doar 32 de goluri înscrise

• Sampdoria a învins-o cu 2-0 pe Lecco în partida directă din turul campionatului

• 20 de ocazii de gol și-a creat Sampdoria în meciul cu Lecco din tur

• Sampdoria are 3 victorii și 2 remize în ultimele 5 deplasări din Serie B

• Lecco este cea mai ineficientă echipă din Serie B. Doar 6% dintre ocaziile create au fost transformate în goluri.

Pe Superbet, cota pentru DNB (Egal - pariul se rambursează) Sampdoria este @1.30.

-----------------------------------

Borussia Dortmund și PSG dispută astăzi, de la ora 22:00, manșa tur a semifinalei Ligii Campionilor. Dortmund și-a compromis sezonul pe plan intern. A pierdut clar contra lui Leipzig în ultima rundă, scor 1-4, și va termina pe locul 5. Edin Terzic și elevii lui își concentrează acum toată energia pe Liga Campionilor. Aici au produs deja o surpriză. În sferturile de finală au eliminat-o pe Atletico Madrid, la capătul unei duble încântătoare. A fost un eșec 1-2 în Spania și o „remontada” de excepție acasă, scor 4-2. Terzic are ceva bătăi de cap în alcătuirea echipei de start. Mats Hummels, liderul defensivei, a suferit o accidentare în meciul cu Leipzig. Încă nu e cert dacă va evolua. Alt titular aflat sub semnul întrebării este mijlocașul Marcel Sabitzer.

PSG are culoar favorabil spre primul trofeu din istorie în Liga Campionilor. N-a reușit asta în sezoanele în care a investit masiv, n-a mers până la capăt când avea un atac format din Messi-Neymar-Mbappe. O poate face acum, când starul Kylian e pe picior de plecare, iar lotul pare unul mai degrabă „muncitoresc”, în ton cu ziua de astăzi. E meritul antrenorului Luis Enrique. Cu stilul lui jovial, dar strict, spaniolul a ajuns într-o poziție excelentă. Pentru partida de astăzi nu are nicio absență importantă. Moralul nu poate fi mai ridicat. Parizienii tocmai au devenit oficiali campioni ai Franței, iar în ultimul meci din Ligă au oferit o demonstrație de forță pe terenul Barcelonei, victorie 4-1. 

• Dortmund și PSG au fost adversare și în ediția trecută a Ligii Camponilor, în faza grupelor. Partida din Germania s-a încheiat la egalitate, scor 1-1

• Dortmund a mai primit-o pe PSG în Liga Campionilor o dată, în optimile ediției din 2019/2020. Nemții se impuneau atunci cu 2-1

• ultimele 5 meciuri disputate de Dortmund au fost GG

• PSG a marcat în 18 din ultimele 19 deplasări. Trupa lui Luis Enrique nu a pierdut niciun meci jucat pe teren străin în anul 2024

• Kylian Mbappe are cifre fantastice în anul despărțirii de PSG. Are 8 goluri în Liga Campionilor și e golgeterul competiției, la egalitate cu Harry Kane. În toate competițiile a ajuns la 43 de goluri și 10 pase decisive, în 44 de partide.

Pe Superbet, cota pentru GG sau peste 2.5 goluri în Dortmund - PSG este @1.33.

----------------------------------

Andrey Rublev și Carlos Alcaraz joacă astăzi, după ora 17:00, în sferturile de finală de la ATP Madrid. Andrey Rublev are un an 2024 îngrozitor. A început decent, cu sfert de finală la Australian Open, apoi au apărut problemele. Rusul pare să ducă o luptă interioară mai profundă și mai obositoare decât cea de pe teren. A avut ieșiri total necaracteristice la Monaco și Barcelona, scandal cu oficialii, rachete rupte. A pierdut în primul tur la ambele competiții, deși adversarii nu erau unii care impresionează pe zgură, Popyrin și Nakashima. La Madrid a dat semne de revenire. N-a cedat niciun set. Din nou, nici n-a avut vreun oponent pe măsură. A trecut de Bagnis, Davidovich Fokina și Griekspoor.

Carlos Alcaraz a început sezonul de zgură chiar la Madrid, în țara natală. Are parte de un public zgomotos, iar jocul îi funcționează aproape de nivelul optim. I-a eliminat până acum pe Shevchenko, Seyboth Wild și Struff. În fața neamțului a dat dovadă de caracter, câștigând în tiebreak-ul setului decisiv. Struff e chiar adversarul pe care Carlitos îl învingea în finala de anul trecut. De altfel, complexul de la Caja Magica e a doua casă a ibericului. Alcaraz a cucerit trofeul în precedentele două ediții. În 2022 devenea cel mai tânăr campion din istoria competiției! 

• Carlos Alcaraz a câștigat ultimul meci direct disputat împotriva lui Andrey Rublev, în noiembrie 2023, la Turneul Campionilor. A fost un scurt 7-5, 6-2

• Alcaraz a avut niște statistici fabuloase în meciul amintit contra lui Rublev. A comis doar 2 erori neforțate și a câștigat 94% dintre punctele jucate cu prima minge

• Alcaraz are de apărat 1.000 de puncte la Madrid, așa că nu poate face nicio concesie. Trebuie să meargă până la capăt!

• Înainte să vină la Madrid, Rublev pierduse 4 meciuri consecutive în circuit  

• Alcaraz a câștigat 80% dintre meciurile disputate pe zgură în carieră. Rublev s-a impus în 66% dintre partidele pe suprafața roșie. 

Pe Superbet, cota pentru victoria lui Carlos Alcaraz este @1.20. 

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Lecco vs Sampdoria
Pronostic:
Sampdoria DNB
Cota
1.30
Dortmund vs PSG
Pronostic:
GG sau Peste 2.5 goluri
Cota
1.33
Rublev vs Alcaraz
Pronostic:
2
Cota
1.20
Cota finala: 2.07
Profit: -7.00
Stake: 7
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro