Ponturi Pariuri Tenis Mirra Andreeva vs Aryna Sabalenka

BETANO

Cel mai interesant meci din sferturile de finală ale turneului de la Madrid, este fără discuții cel disputat im sesiunea de seară, între Mirra Andreeva si Aryna Sabalenka. Vedeți în cele ce urmează avancronica meciului și pronosticul propus.

Mirra Andreeva este o jucătoare din Rusia de doar 16 ani, aflată deja printre cele mai bune 50 sportive ale lumii. Ea este poate cel mai bun produs pe care îl va da tenisul feminin, inca un copil care se poate lupta de la egal la egal și are deja victorii cu marile jucătoare din circuit. Ea s-a făcut cunoscută anul trecut chiar la Madrid, când primind un wildcard le-a eliminat pe rând pe Fernández, Haddad Maia și Linette. Desi este bună pe toate suprafețele, zgura pare ca i se potrivește cel mai bine, iar aici reușește o nouă performanță bună. Le-a eliminat pe rând pe Townsend, Noskova, Vondrousova și Paolini fiind foarte bună pe serviciu, dar vulnerabilă la retur.

cota2.ro

Aryna Sabalenka este campioana en-titre de la Madrid și numărul 2 mondial în acest moment. Ea este de ceva timp una dintre cele mai bune jucătoare din circuit, dublă câștigătoare de mare șlem și fost lider mondial în 2023, astfel că pornește cu prima șansă aproape in toate meciurile pe care le dispută. Aryna este extrem de puternică si își domină în primul rand fizic adversarele, serviciile sale atingând viteze văzute în circuitul masculin. Deși a început foarte bine anul, reușind să își păstreze titlul de la Australian Open, acum trece printr-o perioadă agitată, generată evident și de moartea suspectă a iubitului ei. Aici nu a impresionat, a trecut pe rand de Montgomery, Linette și Collins, pierzând câte un set in fiecare partidă.

Sabalenka este evident favorită, însă nu cred că va avea un meci ușor împotriva mai tinerei sale adversare. Ambele au arătat vulnerabilități mari la serviciu pe perioada turneului, astfel cred că vom avea un meci cu destule break-uri si răsturnări de situație. Cred totuși ca experienta numărului 2 mondial va face diferența, Aryna fiind extrem de stăpână pe ea în meciul contra lui Collins din turul precedent. Ele s-au întâlnit anul trecut tot la Madrid, iar atunci Aryna a pierdut doar 4 game-uri. Merg pe un combo la o cotă excelentă oferită de Betano.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Mirra Andreeva vs Aryna Sabalenka
Pronostic:
Victorie Sabalenka & peste 17.5 game-uri
Cota
1.91
Cota finala: 1.91
Profit: 8.19
Stake: 9
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro