Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.17

LasVegas

Faza optimilor de finală din play-off-ul NHL se apropie încet dar sigur de final. Meciurile se joacă după sistemul „Best of 7”, iar una dintre confruntările care nu s-a decis încă este cea dintre Winnipeg Jets și Colorado Avalanche.

Meciul cu numărul 5 dintre cele două formații este programat miercuri, 1 mai, de la ora 04:30. Oaspeții conduc seria cu 3-1, iar o victorie le-ar asigura biletele pentru sferturi. Învingătoarea din această confruntare va da piept în runda următoare cu câștigătoarea duelului dintre Dallas Stars și Vegas Golden Knights.

cota2.ro

Până acum, în meciurile din optimi cu Winnipeg Jets, Colorado Avalanche a marcat de fiecare dată cel puțin trei goluri. De altfel, atacul este principala armă a echipei antrenate de Jared Bednar, care are o medie de aproximativ 3,7 goluri marcate per meci.

De cealaltă parte, Winnipeg are apărarea ca verigă slabă, încasând în vedere 3,1 pucuri per meci.

Rezultate Winnipeg Jets - Colorado Avalanche, optimi play-off NHL

  • 7-6
  • 2-5
  • 2-6
  • 1-5

Las Vegas oferă la pronosticul „Colorado Avalanche peste 2,5 goluri - timp regulamentar” în Winnipeg Jets - Colorado Avalanche o cotă de @1.50

De meciul cu numărul 5 în optimile play-off-ului NHL se pregătesc și Vancouver Canucks și Nashville Predators. Partida va lua startul pe 1 mai, la ora 05:00.

Deocamdată gazdele conduc cu 3-1, iar o nouă victorie ar duce-o pe echipa lui Rick Tocchet în faza sferturilor, acolo unde ar da peste Edmonton Oilers sau Los Angeles Kings.

Se anunță o partidă extrem de spectaculoasă, în care ar trebui să vedem de multe ori pucul în poartă. Gazdele au o medie de minim 3,5 goluri per meci. Nici „prădătorii” nu stau deloc rău, cu o medie de 3,2 goluri marcate per meci. Apărările scârțâie la cele două formații. Vancouver și Nashville au împreună o medie de minim 6,1 pucuri încasate.

Rezultate Vancouver Canucks - Nashville Predators, optimi play-off NHL

  • 4-2
  • 1-4
  • 2-1
  • 4-1

Las Vegas oferă la pronosticul „Peste 4,5 goluri - timp regulamentar” în Vancouver Canucks - Nashville Predators o cotă de @1.45

Am jucat acest pariu pe LASVEGAS.ro!

Înregistrează-te și ai un BONUS INSTANT până la 900 de Lei la prima depunere!

Înregistrează-te AICI
Winnipeg Jets vs Colorado Avalanche
Pronostic:
Colorado Avalanche peste 2,5 goluri - timp regulamentar
Cota
1.50
Vancouver Canucks vs Nashville Predators
Pronostic:
Peste 4,5 goluri - timp regulamentar
Cota
1.45
Cota finala: 2.17
Profit: -9.00
Stake: 9
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro